Villa Ruths pool on erillinen rakennus Kartano Villa Ruthsin pihapiirissä. Uimahallissa on pieni pukuhuone, wc, sauna ja allas. Tilasta löytyy myös bluetooth-kaiutin ja jääkaappi juomille.

Altaan päässä on pieni tila, jossa on aurinkotuoleja,kulmasohva, pöytä ja kylmäsäiliö omille juomille. Tilassa saa olla maksimissaan 21 henkilöä.

Uinin yhteydessä voit rentoutua pienessä saunassa. Saunasta löytyy eri aromituoksuja, nauti rentouttavista tuoksuista saunan lämmössä.

Halli siivotaan päivittäin. Veden puhdistuksesta vastaa automatiikka ja
laboratorio testaukset tehdään terveysviranomaisten vaatimusten mukaisesti.

Uima-allas
– koko 10m x 4m
– syvyys 1,5m-2m
– vesi 27-30°C
Lasten juhlat
Järjestä lapselle ikimuistoiset juhlat altaalla. Yhdistä puhelin kaiuttimeen ja sankarin toivemusiikki täyttää tilan. Altaalta löytyy vesileluja, rantapallo, kellukkeita, räpylöitä.
Romanttinen ilta kahdelle
Yllätä kumppanisi kahdenkeskisellä laatuajalla. Voit tilata kynttiläillallisen tai nauttia pizzasta, musiikin siivittämänä tunnelmallisessa allasvalaistuksessa.
Uimaan opettelu
Opeta lapsi uimaan nopeasti räpylöillä. Altaalta löytyy räpylöitä, maskeja, uimalaseja, sukellusrenkaita ym. Lapset rakastavat räpylöillä uimista, sillä niillä pääsee kovaa ja niillä osaa uida vaikkei vielä ilman apuvälineitä osaisikaan. Allas on syvä ja vaatii aina vanhemman läsnäolon vedessä.
Kuntoutus ja rentoutuminen
Vesi on tehokas elementti monipuoliseen kuntoutukseen. Veden noste, paine ja vastus, mahdollistavat liikkeiden tekemisen heikollakin lihasvoimilla. Veden vastus vahvistaa lihasvoimaa ja harjoitteluun altaalta löytyy vesijuoksuvöitä.
Laitesukellus intro
Oletko haaveillut laitesukelluksesta? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla, miltä tuntuu hengittää veden alla. Parasta on painottomuuden tunne sekä pienoinen jännitys. Tunnelmaa luo altaan päädyssä oleva vedenalainen maisemakuva. Syvyyttä altaassa on vain 2 metriä ja turvallisesta kokeilusta vastaa ammattisukeltaja. Intro kestää kaikkineen noin 1,5h.

Varaukset

Varauksen tekeminen edellyttää Villa Ruthsin varaus ja sopimusehtojen hyväksymistä.

Jos ylläoleva lomake ei toimi, varaukset voi tehdä osoitteesta
varaa.timma.fi/villaruthspool