VILLA RUTHSIN VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan VILLA RUTHSIN vuokrauksessa

Lue huolellisesti tämän sivun asiasisältö. Ville Ruthsin palvelujen käyttäminen edellyttää varaus- ja sopimusehtojen sekä käyttösääntöjen hyväksymistä.

VUOKRAAJA

Tervolin Oy, Villa Ruths, Koskenrannankatu 4, 45700 Kuusankoski, P. 0405333833 tai 0445032539, Y-tunnus : 2868869-5 Kotipaikka: Kuusankoski.

VILLA RUTHS KARTANO

VARAAMINEN

Tilan varauksen kesto ja alkamisaika ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Vuokrattujen tilojen on oltava tyhjät varaussajan päättyessä. Varaajan on oltava 20-vuotias. Mikäli olet alle 20-vuotias ja haluat varata tilan ole yhteydessä Villa Ruthsiin.

PERUUTUSEHDOT

Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen kartano.ruths@gmail.com.fi ja peruutuksista maksettava hinnaston mukainen peruutusmaksu.

Peruutusmaksut=Peruutus alle viikko ennen tilaisuutta=80% kokonaissummasta, tai sesonkiaikaan (kesä, heinä, elo, marras, joulu) alle 1kk ennen tilaisuutta= 50% kokonaissummasta

HINNAT JA MAKSUEHDOT

Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Villa Ruths laskuttaa varaajaa vuokrasopimuksen hyväksymisen jälkeen. Varaukset laskutetaan erillisellä laskulla (laskutuslisä 2,90€ sis. alv.)

Varaajalle lähetetään lasku kokonaisuudessaan 7 päivää – 4 kk aikasemmin, laskussa on eritelty varausmaksu sekä koko maksu. Laskun viivästyskorko korkolainmukaisesti.

TILOJEN AVAUS

Villa Ruthsin ovi tullaan avaamaan vuokrauksen alkaessa tai vaihtoehtoisesti annetaan ovikoodi. Vuokraaja huolehtii poistuessaan että tilat ovat kunnossa sekä kaikki laitteet pois päältä. Tilat tulee lukita poistuttaessa. Tiloista pitää olla poistuttu viimeistään vuokrausajan päätyttyä, lisäaikaa voi ostaa soittamalla Paulalle (mutta se ei silti ole tuolloin varmaa)

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Villa Ruthsin varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokranantajalle tai niiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista tai välillisesti syntyneistä vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista. HUOMIO: kalusteiden siirtäminen on kielletty ilman lupaa. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen ( = roskat roskiksissa, pullot kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai pestynä kuivaustelineessä). Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivous tarvetta, laskuttaa Villa Ruths varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella. Eritelisä 100€/erite. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Keittiön pintoihin tulleiden jälkien (kuten naarmut, kolhut..) korvaaminen kustannusten mukaisesti.

LÖYTÖTAVARAT

Tilavarausajan päätyttyä tilat täytyy tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse kartano.ruths@gmail.com. Löytötavaroita ei kuljeteta varaajalle, vaan ne noudetaan erikseen sovitusti.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Varatuissa tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 100 henkilöä. Vuokranantaja tai sen valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille. Tupakointi on sallittu ulkotiloissa niille määrätyillä paikoilla. Omia juomia ja ruokia saa tuoda tiloihin. Eläimiä ei saa tuoda sisätiloihin. Kynttilöiden polttaminen tilassa kielletty, tilassa olleita led kynttilöitä saa lainata.

REKLAMAATIOT

Mahdolliset puutteet tilassa on ilmoitettava välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. Vuokraaja ei vastaa vuokraajalle aiheutuneesta vahingosta tai ole korvausvelvollinen, joka aiheutuu Vuokranantajalle riippumattomista syistä (force majour) tai muista syistä sekä jos palvelua ei pystytä toteuttamaan kaikilta osin. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VILLA RUTHS POOL OHJEET JA VARAUSEHDOT

Varaukset tehdään osoitteessa villaruths.com/villa-ruths-pool, sieltä näette myös kätevästi hinnat, menuvaihtoehdot sekä vapaat vuokra-ajat.

TULO-OHJEET

Uimahalli sijaitsee Villa Ruthsin pihapiirissä (matala vihreä tasakattoinen rakennus) Autot voi jättää ison vihreän autotallin taakse Saatte edeltävänä päivänä ovikoodin, jolla pääsette sisään (jos ovikoodia ei tule, ovi on auki tullessanne). Halliin saa mennä vasta silloin, kun tilavuokra alkaa, ei siis yhtään aikaisemmin. Sieltä pitää poistua viim silloin, kun tilavuokra päättyy. Hälytykset lähtee automaattisesti päälle tilavuokran jälkeen.

TILAT JA VARUSTEET

 • Kengät jätetään eteiseen. Eteisen jälkeen löydätte pukuhuoneen, johon voi jättää vaatteet. Vessan seinältä löydätte saunaan istuinaluset ja muutaman pyyhekoukun
 • Altaaseen ei saa mennä ennen suihkussa käyntiä, suihkusta löytyy pesuaine vartalolle, muuten omat pesuaineet mukaan.
 • Altaaseen ei saa ulostaa, eikä sinne saa joutua mitään likaa, juomaa, ruokaa.
 • Tilasta löytyy sohvaryhmä n. Kuudelle henkilölle sekä 3 nojatuolia (lisää tuoleja voi hakea takapihalta)
 • Juomat ja ruoat nautitaan pöydän ääressä (saunassa juomat sallittu).
 • Takaterassia saa käyttää, vain puhtailla jaloilla takaisin sisälle!
 • Kaiutin löytyy, johon voi yhdistää oma kännykän bluetoothin avulla.
 • Varustelaatikossa olevia ”leluja” saa käyttää.
 • Tupakointi kielletty uimahallissa
 • Altaaseen ei saa hypätä pää edellä.

RUOKA JA JUOMA

 • Tilasta löytyy pieni jääkaappi juomille, tämä on täytetty osittain limuilla ja vichyillä, jota on mahdollista ostaa paikan päällä
 • Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten halutessaan omat alkoholijuomat mukaan.
 • Meille voi tuoda omat tarjottavat tai ostaa meidän yhteistyökumppanin kautta meille räätälöidyt saunamenut. Menuvaihtoehdot löydätte myös ajanvarauksesta.
 • Varmistattehan ennen varausta puhelimitse että ruokaa on saatavilla (Kattava catering, Jani Sorsa 040 594 6931)
 • Jos valitsette meidän kautta ruoat, teille toimitetaan lämpölaatikoissa ruoat ovelle, joka sisältää myös kertakäyttöastiat. Ennen vuokra-ajan päätyttyä, voitte kerätä pitopalvelun astiat (ja mahdolliset ylijääneet ruoat) lämpöboxiin takaisin ja viedä boxin ulko-ovelle (voi laittaa pihalle)
 • Meillä ei ole tilassa astioita tai muita ruoanlaittovälineitä

LÄHTÖOHJEET

 • Siivoathan omat jälkesi ja jätät paikan siihen kuntoon, mitä se oli tullessasi (roskat pihalla olevaan roskikseen, lattioiden lakaisu tarvittaessa, hallin tavarat takas paikoilleen)
 • Etu- ja takaovi lukkoon
 • Sauna ja valot pois päältä
 • Lattian kuivaus lastalla, HUOM ei altaaseen likavesiä, vaan viemäreihin.

VILLA RUTHS POOL VASTUUVAPAUTUS

Lukemalla ja hyväksymällä nämä ehdot vapautan Tervolin Oy:n sekä yhtiön työntekijät kaikesta vastuusta minkä tahansa vahingon sattuessa.

Vastuuvapautuslomake ja käyttöehdot.

 • Käytän Villa Ruthsin uimahallia omasta vapaasta tahdostani ja omalla vastuullani, tiedostaen siihen liittyvät loukkaantumisriskit.
 • Alle 16-vuotiaat voivat osallistua ainoastaan aikuisen seurassa ja 16-17 vuotiaat ainoastaan vanhempien luvalla ja vastuulla.
 • Vuokraajan vastuulla on käydä nämä ehdot läpi niiden henkilöiden kanssa, jotka uimahallia tulevat käyttämään heidän vuokrausajalla.
 • Sitoudun noudattamaan kaikkia Villa Ruthsin turvallisuusohjeita, sääntöjä sekä henkilökunnan antamia neuvoja, kehotuksia ja käskyjä.
 • Olen velvollinen korvaamaan aiheuttamani vahingot.
 • Henkilökuntamme voi tarvittaessa poistaa tai antaa käyttökiellon henkilölle, joka laiminlyö Villa Ruthsin sääntöjä ja ohjeita.

Edellä ilmoittamaani liittyen vakuutan, että en tule esittämään järjestäjää tai sen edustajia vastaan rikos- tai siviili perusteisia vaatimuksia. Tämä koskee myös edunsaajiani ja oikeudenomistajiani. Tervolin Oy ei vastaa minulle mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta tai loukkaantumisista tai jopa menehtymisestä.